Billig isolering Herning med 3 gratis tilbud

2 posts / 0 new
Last post
Billig isolering Herning med 3 gratis tilbud

Firmaerne er rede til dit isoleringsfirmaprojekt! Find allerede i dag 3 tilbud isolering til en fed pris. Godkendte joviale isoleringsfirmaer vil rigtig gerne klare bl.a. disse opgaver: efterisoleringsprojekt, lavere varmeregning, loftisolering og papiruldsisolering. Gratis isolatørsiden Gratis3tilbud.dk er en både nyttig og lynhurtig web isoleringsfirmatjeneste, som meget gerne vil påtage sig at levere dig 3 isolering tilbud på effektivt isoleringsfirmaservice. 

 

Ny brugsregel på asbest: vil det blive brugt igen?

Asbest gør overskrifter igen, efter en lang pause fra spotlighten. Miljøstyrelsen (EPA) har foreslået en betydelig nybrugsregel (SNUR). Det er agenturets indsats for at kontrollere specifikke anvendelser af asbest, herunder produkter, der indeholder det. Forslaget er en udvidelse af en EPA-begrænsning fra 1989.

 

Tillades asbest igen i bygninger?

Hvad ville SNUR medføre? Og kan dette forslag betyde udbredt anvendelse af et kendt kræftfremkaldende stof?

 

Forslaget og reaktionen

ØPA's forslag har til formål at lade virksomheder lave, behandle og importere over et dusin asbestholdige produkter, der ikke længere er i brug. Men det ville kun være med agenturets godkendelse. SNUR ville helt klart ikke tillade isolationsselskaber at simpelthen bruge det i nogen tjeneste, fordi materialet stadig er forbudt i sprøjteisolering.

 

Danmark kan tillade brug i sammenligning med andre lande (f.eks. Storbritannien, Australien og andre EU-lande), der har fuldstændig forbudt materialet. Men det er i høj grad reguleret. Den nylige SNUR er en yderligere beskyttende barriere for fremtidige begrænsninger for fremstillingsvirksomheder, der arbejder med produktet. ØPA'en forklarer endvidere, at reglen ikke har til hensigt at øge importen eller fremme anvendelsen af ​​asbest. Det giver dem simpelthen mulighed for at gennemføre en streng gennemgangsproces.

SNUR dækker bl.a. følgende produkter:

  • Adhesives
  • Millboard
  • Filler til acetylen cylindre
  • Extruded sealant tape og andre bånd
  • Forstærket plast

 

Da EPA endnu er et forslag, åbnede EPA SNUR for offentlige kommentarer. De fleste var imod farten, fordi det kan åbne døren til flere virksomheder, der bruger det.

 

thank you for sharing and

thank you for sharing and wish you a happy existence

 

what is ecommerce

Log in or register to post comments